lundi 18 novembre 2013

Gastronomia 

A Eivissa i Formentera, podem trobar molts plats de cuina regional. Em vaig a presentar a alguns.

Guisat de peix i le peix sec : són dues especialitats gastronòmiques d'Eivissa i Formentera per tant també. Aquests dos plats són l'expressió d'una llarga tradició de marins. 


         Borrida de raie : Un exquisit i tradicional plat del Mediterrani, molt arrelat en la gastronomia popular d'Eivissa i Formentera, on s'està preparant de manera molt especial.


Sofrit pagès : Aquest és un plat molt típic de l'interior de l'illa, que es prepara amb productes de pati del darrere. Tradicionalment s'utilitza durant les celebracions i en tot l'any. 




Orelletes : El seu nom prové de la seva singular forma, imitant el d'una orella. Curiosament, en algunes localitats, aquest pastís té la característica forma d'una flor. 



Panellets : Els panellets són un dolç tradicional elaborat amb ametlles, sucre i ous que s'afegeixen diferents ingredients com frontons de xocolata.



1 commentaire: