A Eivissa i Formentera, podem trobar molts plats de cuina regional. Em vaig a presentar a alguns.
Guisat de peix i le peix sec : són dues especialitats gastronòmiques d'Eivissa i Formentera per tant també. Aquests dos plats són l'expressió d'una llarga tradició de marins.
Borrida de raie : Un exquisit i tradicional plat del Mediterrani, molt arrelat en la gastronomia popular d'Eivissa i Formentera, on s'està preparant de manera molt especial.
Sofrit pagès : Aquest és un plat molt típic de l'interior de l'illa, que es prepara amb productes de pati del darrere. Tradicionalment s'utilitza durant les celebracions i en tot l'any.
Orelletes : El seu nom prové de la seva singular forma, imitant el d'una orella. Curiosament, en algunes localitats, aquest pastís té la característica forma d'una flor.
Panellets : Els panellets són un dolç tradicional elaborat amb ametlles, sucre i ous que s'afegeixen diferents ingredients com frontons de xocolata.
Molt apetitós.
RépondreSupprimer